Model la Diana Ionescu Make-up Studio

Muah, muah!

Astazi vreau sa va spun cateva cuvinte despre  Diana Ionescu Make-up Studio si experienta mea ca model la unul dintre cursurile ei. :)


 O sa incep cu inceputul si o sa va spun ca studioul il gasiti pe Strada Dionisie Lupu, nr.82, in Bucuresti.  Locul este minunat! <3 Te simti de parca ai intrat intr-un spatiu de revista, luminat, cu bun gust si culori placute, cu energii pozitive si oameni calzi. Diana Ionescu si oamenii din jurul ei reusesc sa faca din acest loc unul magic de care am fost fascinata din primele secunde. O sa va las aici un link pentru a va ajuta sa va faceti o imagine despre cum arata minunatul studio de make-up (si nu numai). 

Aveti aici si un articol interesant:

Am spus nu numai de make-up pt ca ofera si servicii de fotografie ( sedinte foto pesonale/comerciale, teste pentru modele, book pentru modele si inchiriere spatiu pentru proiecte foto).
Diana Ionescu Make-up Studio organizeaza cursuri de make-up pt incepatori sau avansati (detalii aici http://www.dimakeupstudio.ro/)  pentru care mereu este nevoie de modele (pentru machiajul realizat de cursante sau pe care Diana sa faca machiajul demo). 
Daca sunteti interesate de treaba asta, exista un grup pe facebook de unde puteti afla de fiecare data cand este nevoie de modele

Acum sa va spun cateva cuvinte despre make-up artistul Diana Ionescu. Dupa primul schimb de cuvinte iti dai seama ca este un om minunat, cald si foarte, foarte talentat. Pe mine m-a cucerit din prima. Este o inspiratie, un monument de delicatete, bun simt si eleganta. Ii puteti urmari pagina de artist aici: (https://www.facebook.com/dianaionescumakeup?fref=ts) si sunt sigura ca veti fi impresionati. 
Asadar studioul este un loc magic, Diana este o zana talentata iar ajutoarele ei sunt niste oameni la fel de frumosi si talentati. Nici nu se putea altfel. Am avut ocazia sa ii cunosc doar pe doi dintre ei si anume:
 Tot ce are legatura cu Diana Ionescu Make-ul Studio iti da senzatia de calitate, profesionalism, bun gust si optimism.
Am avut ocazia sa particip si eu la unul dintre cursuri, ca model, atat pentru machiajul demo realizat de Diana cat si pentru una dintre cursante, Anda Reba. Tema cursului a fost “Graphic '60s” si machiajul a fost unul spectaculos. O sa vedeti asta in urmatoarele fotografii realizate de Alex Coman.
Acestea au fost fotografiile de la machiajul demo, urmeaza cele din timpul machiajului realizat de una dintre cursante (Anda Reba).

 A fost o experienta foarte frumoasa si ma bucur enorm ca am cunoscut oameni talentati si frumosi.
Aveti aici site-ul : http://www.dimakeupstudio.ro/

 P.S: Daca sunteti interesate de cursuri, va puteti rezerva locul pentru seria din octombrie. Va recomand cu drag sa mergeti.
 Detalii la contact@dianaionescu.net / tel 0722.600.997 și www.dimakeupstudio.ro.
Va pup si va urez o saptamana minunata! :*


Comentarii

  1. Such a cool look it reminds me of a cartoon character you looked like you had a lot of fun!
    http://www.fadedspring.co.uk

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram