Midi Love


Astăzi m-am hotărât să vorbesc puțin despre unul dintre articolele mele  vestimentare preferate: fusta midi.
Prima oară când am interacționat cu acest item a fost , bineînțeles, într-un second hand de acasă, din Ploiești. Obișnuiam să cotrobăi prin toate sh-urile, mult mai mult decât o fac acum, dar cu siguranță îmi scăpau haine minunate dar care nu îmi atrăgeau atenția pentru că liceu, vârstă, gusturi :)).
Așadar am văzut prima fustă midi care mi-a plăcut, deși la vremea aceea încă părea puțin dubioasă o fustă midi, fiind percepută de tineri ca un element bătrânesc. ;))) Râd pentru că până și asta îmi plăcea, imaginea de granny care îmi place și acum câteodată.
Deci ne-am văzut, ne-am plăcut, am creat outfituri împreună și de aici a pornit nebunia. Galben, roz, albastru cu pattern geometric, gipsy, neagra, albă, olive și așa mai departe, acestea sunt doar câteva dintre fustele midi pe care le dețin, toate drăgălașe foc și luate din sh. 
Mă bucur că acum sunt la mare cautare, deși nu țin cont întotdeauna de ce se poartă dar fusta midi mi se pare esențială în garderoba orcărei domnișoare. E un element atât de complex și totuși poate arăta atât de fin și minimal încât pe mine mă fascinează. Rămân adepta fustei midi for ever și vă sugerez ca în cazul în care nu ați încercat-o până acum, măcar să probați una. Vă garantez că o să va placă maxim. Transmite un vibe. Eu așa cred. Reușește prin formă, culoare și lungime să ofere o anumită stare: de la bohemian -la parisian -la italian vintage sau romanian vintage. :)
Am ales câââteva imagini de pe magicul Pinterest care sper să vă placă și să vă convingă de puterea fustei midi. :)O dupa amiaza minunata vă doresc, cu multe zâmbete și căldură,

Fleur.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram