Cum folosesc uleiul esențial de la Solaris?


    Happy september, u all! Deci, acum că a venit toamna (teoretic), am liber la witch mood mai mult decât în orice alt anotimp. Pisici, luna, plante și uleiuri aromate, lumânări și melancolie.
După cum am promis pe instagram acum ceva vreme, vă scriu (dacă mă lasă nebunia asta mică de pisică ce tocmai a sarit pe tastatură) despre cum folosesc eu uleiurile esențiale, avându-l în prim plan pe cel de la Solaris, de roiniță. Miroase foarte interesant, aduce puțin cu mirosul citric, spre lămâie. Abia aștept să le încerc și pe celelalte!
    
    First of all, eu îl folosesc pe post de parfum. Da, ați citit bine. De ceva vreme (multă vreme) mirosurile de parfum îmi fac rău așa că folosesc ulei esențial atunci când simt nevoia să adaug un vibe parfumat. Îl aplic fie ca pe un parfum normal (acesta vine cu pipetă) și masez cu o picatură fie zona din spatele urechii sau încheietura, fie aplic în spatele gâtului, acolo unde începe părul, după baie. Mirosul se menține chiar și a doua zi, păstrând totuși o eleganță a lui, se simte ușor, plăcut, deloc violent.     Al doilea lucru pe care l-am făcut a fost să iau un recipient cu pulverizator (eu îl aveam de la un beach waves spray) și să fac un amestec de apă cu câteva picături de ulei esențial. L-am amestecat bine și îl folosesc ori de câte ori simt nevoia de un puff de răcoare și parfum, atât pe corp, cât și în casă. Ba mai mult decât atât, pulverizez și pe pernă uneori, înainte de culcare.     Pentru că tot e septembrie, îl puteți folosi și în recipientele de tip candelă, cu lumânare, cele de aromaterapie sau chiar în cadă, atunci când vreți să vă relaxați. O cană de ceai fierbinte și aromat, pe marginea unei căzi pline de spumă, la fel de aromată cred că e o imagine destul de potrivită pentru anotimpul ce tocmai a început.    Sper că v-au plăcut sugestiile mele și mood-ul pe care am vrut să îl transmit prin imagine, vă doresc o toamnă magică și cât mai relaxată.
Aștept în comentarii modul în care folosiți voi uleiul esențial și de ce nu, care este preferatul vostru.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram