Cum m-am pregătit de toamnă?


    Hello, hello, hello how r u? :D

    Deci, astăzi vă spun câteva cuvinte despreeeee produse achiziționate pentru toamnă, mai exact de îngrijire pentru vremea mai rece ce urmează să își facă simțită prezența.
    Avem Bottega Verde, avem trei produse alese de mine și un produs cadou oferit de ei (asta se întâmplă la orice comandă). Piele, mâini, picioare, buze, păr- cam ăsta e rezumatul, acum haideți să vedem și partea mai pe larg cu foto și câteva cuvinte ce vor să descrie părerea mea despre produse formată până în momentul de față.

    De ce Bottega Verde? Pentru că este a treia comandă plasată la ei și încep să am produse preferate, încep să am surprize din ce în ce mai plăcute și am creat o legătură cu produsele lor și calitatea acestora. Până în momentul de față nu am nici o dezamăgire în ceea ce privește acest brand. 
    Încep cu acest săpun pe care îl primesc cadou a doua oară (este produsul primit cadou și data trecută) fapt ce mă bucură deoarece îmi place maxim cum miroase șiiii trebuie să fiu sinceră cu voi și să vă spun că jumătate din cel vechi a fost folosită iar cealaltă jumătate a fost însprcinată cu misiunea de a împrospăta aerul în dulapurile cu haine respectiv cosmetice. Miroase atât de plăcut încât nu m-am putut abține să nu îi dau o misiune în plus față de cea principală pe care o are în mod normal..un săpun. Nu usucă mâinile, ba chiar le catifelează și mirosul..mirosul...oh, mirosul.
    Nu știu voi cum sunteți, dar eu am probleme cu pielea picioarelor, mai exact cu tălpile. Se întăresc, arată ciudat orice le-aș face și asta se va agrava în momentul în care vremea se va răci și voi purta șosete, bocanci, cizme etc. Am început să o folosesc de acum și sunt foarte ok cu ea, ne înțelegem, nu e vreo minune și tălpile mele au devenit prosoape spălate cu cocolino, nu sunt absurdă să vă induc astfel de fantasmagorii, însă vă spun cu toată sinceritatea că este o cremă foarte bună pentru pielea tălpilor. I love it!
    O altă problemă majoră: buzele uscate, buzele crăpate, buzele pe care ajungem să le jupuim atunci când pielea lor vrea să ne părăsească. Cred că acesta este cel mai bun balsam de buze folosit de mine vreodată, fără exagerare și ca să înțelegeți cam ce tip de obsesie am dezvoltat pentru el, vă voi dezvălui faptul că aproape l-am terminat (în 2 săptămâni) pentru că l-am folosit non stop!!!
    Eu am probleme și cu pielea corpului..în permanență, nu doar în anotimpul rece. Am pielea uscată și de cele mai multe ori asta se vede pe picioare. Am decis să încerc un gel de duș care să vină în ajutorul pielii sensibile și uscate și acesta a părut perfect pentru asta. Este natural în proporție mai mare de 90%, miroase foarte delicat și ESTE foarte delicat cu pielea mea.
    Am făcut o pasiune pentru uleiul de păr achiziționat data trecută de la BV și am decis să încerc și unul cu in, celălalt fiind cu argan. Eu iubesc uleiurile de păr și pentru că am vărfurile uscate le folosesc în permanență, indiferent de anotimp, dar cu siguranță că toamna și iarna mai mult. Îmi place foarte mult și acesta, dar recunosc să parfumul celui cu argan m-a cucerit pe veci. Îl găsiți aici.

    Acestea au fost produsele din kitul "Cum m-am pregătit de toamnă", dar vor urma și altele cu siguranță. Aștept cu drag comentariile voastre în care să îmi spuneți care este produsul vostru preferat pentru venirea toamnei, cel fără de care viața nu ar mai fi la fel. :D.

 Vă mulțumesc pentru timpul petrecut aici și vă doresc o după amiază frumoasă!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram