Cum sunt? Bune ori ba? #minireview


 Hai că am revenit și cred că e a doua oară săptămâna asta..nici nu mai știu. Ne-a lovit toamna asta pe toți de nu prea mai știm de capul nostru. Eu așa zic :)). Deci, de ce am revenit așa repede? Pentru că mi-am propus să postez mai mult chiar și aici, iar în restul timpului mă găsiți, după cum bine știți, pe instagram @floaredemucegai.


    Bune ori ba? Ce să fie, ce să fie? Am 4 noutăți din ultima vreme despre care vreau să vă spun câteva cuvinte. Unele sunt lansate de ceva timp, însă am vrut să vă pot da o părere solidă așa că am avut nevoie de ceva timp pentru a le testa. Am două produse Oriflame și două Melkior, mai exact o paletă de farduri, un rimel (cică trebuie să îi zicem mascara, că așa sună mai bine), un parfum și o bază pentru unghii.

Astea fiind spuse, hai să intrăm în..pâine ar trebui spus, dar eu zic în farduri. Ok? Hai!

     Paleta de farduri de la Melkior- probabil ați tot văzut-o în ultima vreme pe peste tot, pe la toate fetele de pe Instagram. Este o paletă pentru fiecare culoare de ochi, de exemplu a mea, pentru ochi căprui, conține nuanțe recomandate pentru ochi căprui. Dacă mă urmăriți, știți că eu am scos albastrul din ea (NU FACEȚI ASTA ACASĂ, pastilele de fard din paleta asta nu se scot) pentru că nu îmi place în general fardul albastru și i l-am dat lu mama :D. Repet, pastilele de fard din paleta asta nu se scot, am avut eu niște pitici pe creier și nu vă recomand să o deteriorați fără sens. Bun, acum că am lămurit că există pitici pe creier, să revin la fard și calitatea lui. După cum veți vedea și în foto, sunt foaaarte pigmentate. Foarte! Singurul inconvenient ar fi că la unele dintre ele (mai exact la crem și mov) există un fall out mai mare decât la cel roz sidefat sau verde. Sunt rezistente, nu se aplică pătat dacă ai pregătit pleoapa corespunzător și repet sunt FOARTE pigmentate. Există palete și pentru ochii verzi și respectiv albaștri pe care le puteți găsi atât în magazinul Melkior cât și pe site. :)    Baza de unghii de la Melkior- de asemenea, dacă mă urmăriți, ați observat că am tot lăudat această mică minune pentru tipele care nu prea își fac unghiile cu ojă. Spun asta pentru că eu am folosit-o simplă, pe post de lac de unghii, nu ca bază pentru o ojă. Se poate și așa. Ea promite că e 9 în 1, dar nu voi sta să vă enumăr ca în reclame ce zice că face (Ce zice, maică? Ce zice?) pentru că informațiile astea basic le găsiți la un simplu search pe google. Eu vă spun aici părerea mea despre ea, nu ingrediente și alte nebunii. Mi-a plăcut maxim pentru că e foarte rezistentă. Are un ușor, ușor sidef deloc deranjant, se usucă super repede și rezistăăăăă...oho. Deci da. Nota 10. :))    Mascara No compromise de la Oriflame a ajuns târziu la mine, deci e lansată de ceva vreme și eu abia acum vă pot spune o părere despre ea. I m late, dar nu mă judecați. Pentru că eu am genele mici și deloc sesizabile, nu pot spune că le-a alungit. Mai nici o mascara încercată până acum nu mi s-a părut că e vreo minune, astfel că nici despre asta nu pot spune WOW. Ce mă bucură însă este că dă volum, este foarte pigmentată și se curăță extrem de ușor, în particule mici. Cum în particule mici? Adică nu murdărește pielea din jurul ochilor atunci când te demachiezi ci se formează mici particule de produs care se curăță foarte ușor.


    Parfumul Disguise de la Oriflame este până la momentul ăsta singurul încercat de 2 ani încoace pe care îl pot purta fără să îmi facă rău. Am mai vorbit despre asta, am eu o sensibilitate la parfumuri care îmi creează un discomfort însă acesta este căștigător. Astfel că am decis să încerc și altele, chiar dacă am crezut că nu voi mai avea tangențe cu parfumurile și voi rămâne la uleiuri esențiale. Se pare că mai există o șansă. :))
*nu l-am găsit pe site pentru a vă putea lăsa link direct ca la celelalte produse, probabil nu este încă disponibil


    Acestea au fost produsele noi lansate și încercate de mine, sper că nu v-ați plictisit și că v-au fost de folos informațiile de mai sus.Vă doresc o seară magică!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram