Hai la târg!

Seară bună! 


    Vin cu gânduri bune astăzi, ca de fiecare dată, mai exact cu ceva inspirație pentru a vă convinge să mergeți la Târgul de antichități tărănești de la Muzeul Țăranului Român. Am fost azi pe repede înainte pentru că eram curioasă și am avut puțin timp până în cursuri, așa că m-am gândit că ar fi bine să fac și două, trei poze pentru voi și să vă aduc măcar un gram de energie de acolo. 

    Pe mine lucrurile astea vechi și atât de frumoase mă fascinează, mai ales că mă gândesc, la fel ca în cazul hainelor second hand, ce povești minunate au în spate și cât de încărcate de emoție au fost la vremea lor. :)

    Dacă sunteți pasionați de bijuterii, de costume, cărți sau de vechituri în general, cred că e o idee bună să dați o fugă, mai ales că intrarea e 4 lei. Da! 4 lei sau 2 lei pentru elevi sau studenți. Pentru pasionatele de bijuterii țin să menționez că găsiți argint, găsiți materiale prețioase, dar și gablonțuri faine (eu mi-am luat două perechi de cercei pe care le veți vedea pe instagram zilele acestea). 
Pozele nu sunt studiate, unele deloc bine încadrate, dar mi-am dorit să iau o mostră de vibe (cum îmi place mie să spun) și am făcut asta prin intermediul fotografiei. Le-am făcutcu drag, dar din mers și reprezintă un foarte mic procent din tot ce era acolo, doar așa ca să vă faceți o idee. :D

Mai multe nu mai zic, vă las cu pozele și pentru pachetul complet de stare, vă recomand și click aici pentru muzică. :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram