Nou + Second hand = LOVE

    
    Seara bună! Ha, mereu am probleme cu formula de salut pentru că mi se pare clișeic să zic "Bună fetelor, ce faceți?" sau "Hello!", așa cum zic mereu :)). Deci, trecem peste formula de salut și hai să vă spun de ce mă aflu iar aici. Vin cu o postare despre un outfit și despre două tabere: haine noi și haine second hand.
    O să pun accentul pe itemul de la care am pornit ținuta (foarte simplă de altfel) și menționez că acesta, bocancii mai exact, împreună cu geanta sunt singurele elemente noi din ținută. 


    Îi găsiți la Funky Fain, sunt a treia pereche pe care o am de la ei și sunt foarte încântată, motiv pentru care garantez pentru ei în cazul în care vă tentează o achiziție rezistentă și cool. Bocancii împreună cu geanta pe care o să o vedeți prea puțin în foto sunt, așa cum am spus, singurele elemente noi din ținută.
    Restul? Second hand. Fusta, bluza și sacoul, chiar și dresul negru (îmi plac foarte mult dresurile second hand, sunt rezistente, deși ușor transparente, cu mici defecte negre ce le dau din punctul meu de vedere un vibe vintage ce poate fi dus ușor spre punk, dacă vrei asta).


    Bocancii au o culoare închisă de lavandă, în rest am vrut ca totul să fie cât se poate de simplu și fără culoare, lăsându-i pe ei să fie vedeta, împreună cu inelele și tivul nefinisat al fustei.
    Îmi place să port ținute simple, neavând însă nimic împortiva celor foarte fancy, așa că dacă rămâneți pe aici, veți vedea câte puțin din fiecare. 

    Până data viitoare vă doresc o săptămână interesantă și nu uitați să acordați o șansă și hainelor second hand. :)
+
*slipici și aromă de lumânări parfumate și ceai fierbinte*

    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram