Pe interior și la suprafață: STRĂLUCEȘTE!

Hello, girls! 
    Vă spun din prima că mă grăbesc tare și vă spun asta tocmai pentru că voi toate știți cum e, deci o să citiți exact cu empatia pentru o panicată care nu știe ce să facă mai repede. Dacă nu voi, atunci cine să înțeleagă cel mai bine? :)

   Vă scriu pentru că vreau să aduc o veste strălucită la propriu. Da, vorbesc despre machiaj și da, se lansează un produs nou divin. 
Dacă mă urmăriți, știți că nu obișnuiesc să fac blog post pentru lansări de produse, vorbesc cel mai des pe Instagram despre asta, însă azi, în această zi cu soare am primit în avans un fard perlat de la Melkior care m-a convins că trebuie să vă anunț. 

Luuuuume, luuuuumeeeeee!!!!

    Pe 23 luna asta are loc lansarea noilor farduri perlate și vă zic de pe acum că totul o să fie sclipitor. Mergeți să le vedeți, să le încercați și să străluciți, fetelor! Meritați să străluciți atât pe interior (take care of ur soul), cât și pe exterior și să vă simțiți frumoase și de neoprit. Cred că un machiaj ajută o femeie în sensul ăsta și mai cred că mult dintre voi sunteți fane glitter, lumină și farduri metalice. Eh, tocmai d-aia am vrut să vă anunț!

    Acum îl încerc și eu pe pleoape, când a ajuns am făcut doar swatch pe mână, dar vă pot spune că:

* ESTE PIGMENTAT!
* NU ESTE PRĂFOS!
* ARE PARTICULE DE GLITTER care își schimbă culoarea în soare.
* E MAGIC! Da, e ca un praf de stele magic, adunat într-o cutiuță mică (apropo, are si oglindă încorporată).


   Atât am avut de spus, sper că v-am dat o veste bună chiar dacă am vorbit despre lucruri superficiale..așa suntem noi, oamenii, ne bucurăm și de superficialitate.

Zi magică și strălucitoare! Vă pup!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram