Ce am mai găsit în second hand și cu ce le asociez.

 


    Well, we meet again!:)) Astă seară (ca de fiecare dată) nu vă rețin mult, nu vreau să complic existența nimănui cu lectură multă și fără sens, vreau doar să vă arăt un combo cu două elemente luate bineînțeles din sh și o pereche de bocanci noi (partea solidă a combo-ului).
    Ah! Și să nu uit de pandantivul cu lună. Haha.


    După cum am mai tot spus, îmi place să combin nou cu second hand și consider că e un amestec dulce amărui sau dulce acrișor (după gustul fiecăruia). Astfel poți fi fresh și cu o doză de unicitate mai mare pt. că ce găsești în sh nu găsești și in mall-uri. Cool, nu? :)) Iar celor care au teama că vor arăta trashy (deși e un mit doar) le recomand mixul între piese noi și second hand în care cele noi să fie mai multe decât cele sh. De exemplu o cămașă vintage cu o fustă și pantofi din magazin. Sau o geantă vintage cu restul ținutei din magazin. E simplu și credeți-mă că eu port și ținute din cap până în picioare sh și nu mă simt deloc ciudat. :)


    Am o cămașă învolănată, o curea inpirată cumva din estetica brâului și o pereche de bocanci pe care încă îi găsiți la Funky Fain. Cămașa este din bumbac și a fost in jur de 5 lei iar cureaua tot cam așa. Deci sigur nu mai mult de 5 lei niciuna dintre ele. Le-am pus una lângă alta și a fost dragoste la prima vedere (atât între ele, cât și între mine și ele).

Seară magică vă doresc și vă mulțumesc pentru vizită!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram