Cum îți personalizezi camera chiar dacă stai în chirie?


    În seara asta vin cu un subiect de discuție deloc inedit, mai exact posibilitățile pe care le avem pentru a ne personaliza camera chiar dacă stăm în chirie și poate locul nu ne transmite exact ceea ce vrem noi să primim: un super vibe. Stau cam de patru ani în București, mereu în chirie și de fiecare dată am încercat să fac din locul respectiv unul care să se potrivească personalității mele, chiar dacă nu exact cum mi-aș fi dorit, dar atât cât atmosfera să fie plăcută.
    Evident că nu poți să dărâmi pereți, să muți mobilă (depinde de propietar), dar poți face multe alte lucruri care să te ajute să te simți bine în locul în care dormi și îți petreci timpul. 
    Știe probabil toată lumea clasicele obiecte decorative, ramele cu poze, florile..nu e nimic neobișnuit. Eu am ales câteva lucruri ușor diferite, însă în seara asta mă concentrez asupra colțului (cu ghilimele deoarece nu e chiar un colț, dar așa îmi place să îl numesc) spiritual, locul din cameră care transmite cel mai mult din punct de vedere energetic și în care am concentrat câteva dintre lucrurile care îmi plac: bețișoare parfumate, ulei aromat, lavandă uscată, vanilie, ilustrații witchy și bijuterii speciale.
    Sunt sigură că mult mai mult vor transmite pozele așa că vă mai spun doar că uleiul aromat este de roiniță și v-am mai vorbit despre el, este marca Solaris. Bețișoarele sunt de la un magazin indian care se află pe undeva între Romană și Universitate. Colajul superb cu ilustrații și lumini este făcut de Fotocolaj, alegând eu să pun în loc de poze personale aceste ilustrații pe care le-am selectat de pe Pinterest. Bijuteriile magice le găsiți pe Beatrixcolor.


Mulțumesc pentru vizită!
Seară magică să aveți! Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram