Vrei să vezi cum e la târg?

   

 Da, știu, e târziu și probabil că mulți dintre voi nici nu mai sunteți pe facebook la ora asta, e totuși vineri și mai am o speranță. Așa cum anunțam pe facebook mai devreme, am fost la târgul de Mihail și Gavriil de la Muzeul Țăranului și am mers atât pentru că îmi doream să văd ce e pe acolo, dar și pentru că la ultima postare de aici, cea cu târgul de antichități, am primit un feedback foarte fain.
    Deci, am fost, am văzut, am făcut poze și am editat într-o veselie deși am ajuns acasă acum nu foarte mult timp, dar asta am făcut de cum am ajuns pentru că mi-am dorit ca pozele să ajungă la voi în seara asta. De ce? Pentru că azi a fost prima zi de târg și mai aveți astfel ocazia să mergeți mâine sau poimâine și mi-am dorit să fiu din nou cea care vă oferă mostre de vibe de acolo și vă expune oportunitatea de a vă petrece interesant o parte din weekend. Intrarea este 4 lei sau 2 lei pentru elevi și studenți. De data asta obiectele sunt puțin diferite de ce ați văzut în postarea trecută, pentru simplu fapt că atunci era un târg de antichități.
    Prea multe nu am să spun, merg pe ideea că imaginea spune mai multe decât mine așa că vă mulțumesc pentru vizită, pentru mesajele frumoase și reacțiile pozitive la ultima postare și sper că și aceasta o să vă pună un zâmbet pe buze.
Seară bună și weekend plăcut!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram