Gift guide pentru tipele faine din viața voastrăPentru că sunt sigură că e o problemă generală și pentru că mai e atât de puțin până la Crăciun, dar nu doar pentru Crăciun ci și pentru revelion, am decis să vă dau o mână de ajutor prin a vă prezenta câteva opțiuni de cadouri pentru femeile dragi din viața voastră. Dacă nu ai apucat să cumperi un cadou, sper să consideri că ăsta e un colac de salvare. Nimic nu depășește 100 de lei. Fie că ești și tu femeie și vrei să oferi ceva fain altei femei, fie că ești bărbat și ești în pană de idei, eu sper ca aceste recomandări să îți fie de folos.

Parfumul Love in Paris by Nina Ricci îl găsiți pe Elefant. ro la o reducere imensă.
89.99 lei 

Pentru fanele Bravo ai stil și mai exact pentru admiratoarele excepționalului Maurice Munteanu, vă recomand un tricou pisica grasă.

95.00 lei

Dacă vreți să mergeți pe bijuterii, vă ofer o variantă din argint de la Beatrix color: colier cu molecula cafeinei pentru iubitoarele de cafea.

100.00 lei

Pentru iubitoarele de make-up puteți achiziționa paleta cu 6 farduri potrivite pentru fiecare nuanță a ochilor, lansată acum câteva luni la Melkior.

1. ochi căprui
99.90 lei


99.90 lei


99.90 lei

O pereche de mănuși negre, de piele par alegerea perfectă pentru o iubitoare de fashion. Le găsiți la H&M.
99.00 lei

Și tot la H&M găsiți și o mulțime de eșarfe pufoase
69.90 lei

Dacă vreți să faceți un cadou care să înfrumusețeze casa persoanei dragi, o ramă foto cu aspect vintage mi se pare o alegere inspirată. O găsiți pe Zoot.

81.99 lei

Tot pe Zoot găsiți și acest jurnal cu motive pariziene, pregătit pentru a fi umplut cu planuri pentru 2018.

77.99 lei

Un album de fotografie fashion cred că ar bucura orice pasionată, așa că vă recomand să mergeți în Cărturești unde veți găsi 100 years of apparel ads:

82.00 lei

Și ultima recomandare care mi s-a părut interesantă și cumva neobișnuită este tot de la Cărturești, un amestec pentru cocktail. How cool is that? Revelionul e și el aproape și asta poate fi un party starter.
87.00 lei


Spor la cumpărături, fie că sunt pentru Crăciun, pentru revelion sau pentru altă ocazie din iarna asta. Mulțumesc pentru vizită! :)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram