Trenciul. The trench. L'imperméableNu e nici un secret că trenciul e baza lui 2018 și că le vom vedea pe peste tot imediat ce primăvara își va face simțită prezența. Personal le-am iubit dintotdeauna și nu prezența lui în trenduri e motivul principal pentru care l-am ales azi ca subiect. Anul trecut mi-am achiziționat primul trenci dintr-un second, luat cu 5 lei, într-o stare impecabilă, gri-ul acela comunist și plin de nostalgia modei din vremurile pe care nu le-am prins. E lung și superb. Al doilea l-am achiziționat acum nu mult timp dintr-un alt second hand de care probabil ați auzit, Resale Shop. E chiar cel din fotografia de mai sus, bej, scurt și cu captușeala în carouri. Acesta a fost în jur de 20 de lei, nu mai știu exact însă prețul nu a depășit 25 de lei.

Ce am făcut eu azi pentru voi, pentru acelea dintre voi care nu au timp să meargă să scotocească prin second hand-uri sau pur și simplu nu agreează hainele la mâna a doua, am dat o tură pe site-urile magazinelor accesibile în care știam sigur că voi găsi trenciuri și le-am centralizat aici pe cele care mi s-au părut cele mai drăguțe, lăsându-vă în descrierea pozelor brand-ul și prețul, dar mai mult decât atât, la un simplu click pe această descriere puteți ajunge direct pe pagina brandului, la produsul respectiv. Veștile sunt bune, am găsit destule și la prețuri bune pentru că multe dintre ele sunt la reducere.
H&M, 279 lei


Zara, 129 lei
Zara, 129 lei


Zara, 149 lei
Zara, 149 leiZara, 179 lei


Zara, 149 lei

Zara, 179 leiZara, 129 lei

Zara, 149 lei
Zara, 149 lei

Zara, 149 lei


Zara, 149 lei
Și acum, pentru că nu mă pot abține și pentru că vreau să vă ofer și inspirație pe lângă lista asta de variante disponibile pe piață la un preț accesibil, vă las aici și câteva alte imagini menite să vă gâdile creativitatea.


sursă foto:https://ro.pinterest.com


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram