Oh, Mark, u make me blush!
Zis și făcut! Sunt aici și vă vorbesc despre..blush!

Aşa că pornind de la postarea asta o să continui cu ceea ce am promis. Nuanţele pe care le folosesc pentru asta sunt cele din imaginile următoare, acolo unde am fotografiat şi denumirea lor. 
Toate produsele sunt Avon, din gama Mark, de aici şi titlul, v-aţi prins, nu? :D
De ce ruj? Așa cum am spus, prefer produse cremoase când vine vorba de make-up și după ce am încercat blush-ul pudră (care apropo arată tare drăguț, dar nu e pentru mine textura neapărat) am luat un ruj la nimereală..o nuanță pinkish și am aplicat puțin pe obraz, după care am blenduit cu pensula. De atunci am rămas fidelă acestei metode, oricât de vintage ar părea ea și experimentez cu diferite nuanțe. :P 

Uneori mă folosesc doar de degete și trebuie să știți că machiajul fără pensule nu e chiar atât de rău precum ar putea părea pentru cele care sunt brush addicted. Am văzut o mulțime de profesioniști care se folosesc și de degete în aplicarea machiajului, una dintre ele fiind minunata Violette (pe care o găsiți aici). 


So..cam ce ar mai fi de spus? Cred că am spus totul. repejor și lejer ca și subiectul de altfel. Eu zic să nu vă sfiiți să experimentați când vine vorba de machiaj și să gândiți și în afara cutiei (vorbe clasice, știu). 


Ah, ar mai fi ceva! Dacă nu ați încercat până acum nici un fel de blush, vă recomand să încercați. Mie mi se pare uimitor cât de bine poate să arate puțină culoare în obraji. UIMITOR!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram