RETRO EYEWEAR - the past is here


Salutare de la mare! De la mare stres poate, căci sunt în sesiune. :))
Astăzi, pentru că e vineri și încerc ca vinerea să vin cu ceva drăguț aici, facem cam același lucru ca în ultima postare (cea cu trenciul), doar că de data aceasta ne focusăm pe OCHELARI DE SOARE.
Am observat că stilul retro e aici, cu noi, în 2018 și pentru că este vorba despre vintage (my love) și pentru că am găsit niște modele faine, le aduc aici să vi le arăt și sper să vă inspire.

Propun ca de data asta să încep cu inspirația așa că primul set de fotografii este unul menit să vă ducă cu gândul acolo unde nici nu vă imaginați (glumesc, evident). Am făcut o selecție de fotografii de pe marele și minunatul Pinterest și sper ca ele să vă facă să vă doriți să abordați stilul ăsta retro, urmând ca în finalul postării să găsiți selecția de ochelari cool pe care îi găsiți în momentul de față pe piață (zara, h&m, bershka), cu brand și preț și link către pagina unde îi găsiți.
Sper eu să fiu așa un mic ajutor pentru voi și de aceea fac astfel de selecții. :*sursa foto:https://ro.pinterest.comȘi acum iată ce găsiți în magazine (am fost subiectivă, recunosc și am ales doar ce mi-a plăcut mie, evitând să vă prezint unele dezastre sau unele care nu îmi spuneau nimic).

h&m, 39,90 lei
bershka, 49,90 lei
bershka,49,90 lei

h&m, 24,90 lei
zara, 69,90 lei
bershka, 49,90 lei
h&m, 29,90 leizara, 69,90 lei
Mulțumesc pentru vizită! Vă doresc o zi magică!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram