Top 3 Favourite YouTubers
Long time no see. Îmi cer scuze pentru absența nemotivată, dar uneori planetele nu se aliniază cum vrem noi (clasic, dăm vina pe planete..no). Pur și simplu nu am avut energia necesară pentru a pune la punct un articol, așa că am lipsit. Don t hate me!
Până una alta, până vine cu adevărat primăvara și până ni se umplu feed-urile cu ouă și iepurași care mai nou fac reclamă la cașcaval (WTF, ați văzut reclama aia?!) zic să vă dezvălui un mare secret.
Glumesc, evident! Nu e nici un secret, dar îmi amintesc cu drag de vremea când eram în căutare de oameni mișto pe care să îi urmăresc și mă entuziasmau recomandările. A trecut mult de atunci și rar descopăr pe cineva nou care să îmi placă. Vorbesc despre Youtube, mai exact despre vloggers și dacă vreți să fiu extrem de exactă, astăzi vă spun care sunt cele 3 tipe (din afară) pe care le urmăresc constant de..nu mai știu când, de la care nu am simțit niciodată nevoia să mă dezabonez și care mă inspiră fiecare în felul ei pentru că sunt, din punctul meu de vedere, foarte diferite.


1. Samantha MariaÎncep cu ea pentru că dintre cele trei pe ea o urmăresc de cel mai mult timp, de pe vremea când se numea beauty crush, nu era căsătorită, nu avea copil și abia se mutase cu iubitul actualul soț. Mno..când urmărești pe cineva de atâta vreme ajungi să știi involuntar chestii, chiar dacă nu ăla e scopul pentru care te alfi pe canalul său. Practic cred că ea a fost prima tipa din afară care vorbeste despre beauty, fashion and stuff cu care eu am luat contact și de care am dat întâmplător. Cred că se fac cam 4 ani de atunci.
E mostly un fashion blogger și vlogger și îmi place la ea faptul că mereu transmite o stare de bine, pare plină de energie, e simpatică și are un accent foarte fain (englez). Nu ne potrivim foarte tare în ceea ce privește stilul vestimentar (deși nu îmi displace modul în care se îmbracă) însă de multe ori mă inspiră pur și simplu energia pe care reușește să o trimită dincolo de ecranul laptopului.
Are un site foarte drăgălaș, pentru care vă las link aici.


2. Jenny MustardOh, Jenny e o tipă extrem de drăgălașă, în ciuda aspectului care o face să pară o ciudată, din cauza sprâncenelor. Obișnuiește să își radă sprâncenele..what a big deal? Am dat de ea acum vreo 2 ani când am aflat despre minimalism și căutam clipuri pe tema asta. Mi-a devenit foarte simpatică și îmi e inspirație atât pentru stilul vestimentar foarte minimal, dar edgy, dar și pentru lifestyle (ea fiind mostly axată pe asta). Dă super multe sfaturi utile, e foarte coerentă și..luminoasă. Știu că sună ciudat, dar asta îmi inspiră și îi urmăresc canalul cu mare drag.
Also, site-ul, aici.


3. Violette Oh la la. Pe Violette o urmăresc de vreun an. A fost o mare bucurie când am descoperit-o și de atunci am tot recomandat-o prietenelor mele pasionate de make-up. Este make-up artist, este franțuzoaică și un munte de inspirație din toate punctele de vedere. Spre deosebire de celelalte două ea este ajutată de o echipă și clipurile ei sunt absolut minunate pentru că face tutoriale de make-up în diferite locuri/ localuri care îi plac. Am învățat foarte multe chestii de la ea și nu ratez nici un clip. E super french, caldă și face totul să pară extrem de ușor când vine vorba de make-up. Also, are un păr superb.
Canalul ei, aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram