Met Gala 2018 - ținute preferate și altele

Rihanna poartă Maison Margiela by John Galliano

Hello, hello! Pentru că tot e internetul plin astăzi de #metgala2018 am zis să fiu și eu în norme și să mă documentez puțin, să aleg câteva ținute care mi-au plăcut și să vi le arăt și vouă aici ca și cum aș discuta cu o prietenă despre eveniment și inevitabil am avea preferințe. Așadar, în primul și în primul rând, dacă nu dați scroll ca să ajungeți direct la haine, vă spun că aici găsiți informații despre ce este Met Gala și care a fost treaba cu tema de anul acesta. 
Vogue spune că "tema din acest an este *Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination** adică practic dorința a fost să se creeze un dialog artistic între fashion și operele de artă religioasă din cadrul Muzeului de artă Metropolitan."

Acestea fiind spuse, vă declar știutori de informații generale și trecem la partea fun, dar vă spun de acum că nu sunt pusă pe hate și nu o să stau să critic ce a făcut X sau Y mai ales că nici nu sunt vreun specialist, ci doar am ales niște ținute care mi-au plăcut sau m-au impresionat prin ceva anume și încă nu sunt convinsă dacă să le pun și pe cele care nu mi-au spus nimic, dar NIMIC, NIMIC.

Boooon, începem cu lux și opulență? Am ales două ținute care intră în categoria asta și care nu îmi displac, asta poate și pentru că personajele sunt în așa fel încât ceea ce poartă le ajută să își extindă o latură a personalității: Cardi B și Queen Riri (foto sus). Rihanna a făcut ceea ce face de obicei și anume a captat toată atenția din punctul meu de vedere, chiar dacă s-au perindat fel și fel de ținute menite să-ți ia ochii, dar Rihanna, -vorba lui Maurice Munteanu- are o aură.


                                                                                                                    Cardi B poartă Moschino
După lux și opulență aș merge spre două ținute mai cuminți, un fel de Virgin Mary with a twist: Winnie care a arătat divin chiar dacă din punctul meu de vedere rochia aia nu e frumușică deloc, dar exact ce spuneam și mai sus: atitudinea. Capul, accesoriul și petele alea superbe de pe piele o fac să pară out of this world.

Winnie Harlow poartă Tommy Hilfiger
                     

Tot aici o avem și pe Kate care pare din basme cu rochia aia fairy like. Asta chiar e o rochie frumoasă. Îmi place totul, de la accesoriul de pe cap, păr, machiaj, totul. Sunt convinsă că sunt și detalii pe care nu le putem vedea în imagini, dar pe mine chiar m-a cucerit look-ul ăsta.

Kate Bosworth poartă Oscar de la Renta

Și pentru că tot am eu o pasiune pentru roșu în ultima vreme, deși m-am ferit toată viața de el, am ales și o ținută all red care mi se pare că arată fain. I love the dress. Îmi plac volumele și faptul că pare mototolită, ca de hârtie.

Anne Hathaway poartă Valentino

Nu mai am răbdare așa ca o să inserez aici, deși voiam să îl păstrez pe final. People..outfitul care a făcut trecutul să pară din viitor. Loooovely!!!! Nu-mi plac deloc pantofii, dar asta e altă treabă..rochia însă..wow! Dacă mă gândesc bine eu aș fi pus bocanci. Știu că e gală și probabil nu se cuvenea, dar cred că ar fi arătat foarte tare cu bocanci în aceeași nuanță, poate chiar în aceeași estetică.

Zendaya poartă Versace

Mai am un costum frumușel al Nataliei și cred că aici s-ar încheia lista de preferate..

Antoine Arnault și Natalia Vodianova

..ah și ceva minimalist la maxim, dar care arată foarte bine. Aș fi făcut altceva la machiaj sau nu știu..pare prea ștearsă zona capului pentru negrul rochiei. Și nu-mi place inelul..meh.

Greta Gerwig poartă The Row

Ah și uitam de această..haină/rochie care arată spectaculos. Așa m-aș duce iarna la mega. :DImaan Hammam și Zac Posen


Ca să punem și puțină sare și puțin piper o să inserez și câteva ținute pe care nu le-am înțeles deloc în sensul că nu mi-au plăcut sau mi s-au părut de-a dreptul nepotrivite. Nu menționez care și cum, oricum nu vreau să zic nimic de rău pentru că nu am de ce să fac asta.. fiecare cu gusturile lui. :)


        V-am pupaaaat! Vă mulțumesc! Sper că v-a plăcut! Ținuta voastră preferată care e?

Fotografiile au fost preluate de pe www.vogue.co.uk*

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram