Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite
Neața! Mult timp a trecut de când nu am mai postat dimineața! Astăzi, vreau cu ajutorul fotografiilor să vă iau cu mine într-o poveste frumoasă în care elementul principal este o frumoasă rochie pe care am ales să v-o prezint în două feluri diferite, unul casual sporty și altul mai romantic, mai de poveste.
Înainte de a vă lăsa să vă bucurați de fotografii vreau să vă mai spun că rochia asta e una dintre cele mai faine articole pe care am avut ocazia să le port vreodată, de la croi până la material și la ce îți transmite. Știți hainele acelea care vă fac să vă simțiti într-un anume fel? Ei bine, this is it!

***

În prima parte am ales un look foarte casual, cu o pereche de adidași și o bluză de fâș cu nuanțe plăcute de roz și baby blue. E un look super comod și feminin în acelasi timp, touch-ul fiind dat, zic eu, de detaliile cromatice și delicatețea șosetelor. E o rochie care permite chiar și un hanorac peste și o pereche de bocanci, dar în același timp poți să o asociezi și cu o perechie de sandale cu toc gros și o maletă din tul alb. Permite atât de multe stylinguri încât mă avânt să spun că e un articol cheie în garderoba cuiva care place acest tip de croi și lungime.rochie: Revival of wigs * adidași: Tezyo * bluză fâș: second hand * șosete: Șosetăria * foto: Ana Gabriela

***

În a doua parte am renunțat la bluza de fâș și am pus pe sub rochie o bluză cu mâneci romantice, bufante, o geantă din material textil cu mâner de lemn și în picioare o pereche de loafers maro, păstrând șosetele cu buline. Este un look ușor granny, dar în același timp romantic, dar sunt conștientă că nu este pe placul tuturor și nu toată lumea ar purta elemente care duc o ținută în zona asta, dar eu mă simt foarte bine așa la fel cum mă simt și într-o ținută rock sau sport. Îmi plac foarte multe stiluri, dar îmi place ca mereu să adaug elemente second hand în ținute și foarte rar port o ținută all new.
rochie: Revival of wigs * bluză: second hand * ochelari: vintage * geantă: second hand * șosete: Șosetăria * loafers: Berska * foto: Ana Gabriela


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram