Review produse naturale Raftul cu miresme


Saaaalutare, salutare! Mă bucur tare mult să vă scriu iar și sper tare mult că e reciproc. Vin astăzi cu un mini review și zic mini pentru că niciodată nu îmi place să vă răpesc mult timp. Nici mie nu îmi place să citesc articole lungi decât foarte rar așa că mă gândesc la asta de fiecare dată când decid să scriu un articol.
Am postat acum ceva timp pe instagram aceste poduse și vă promiteam un review ce a venit pe stories, dar pe care am decis să îl detaliez puțin aici și care să rămână scris pentru că deși poate fi considerat ca spoiler :D vă spun că sunt niște produse numai bune de iubit.
Vorbim despre Raftul cu miresme și despre trei dintre produsele pe care ei le oferă. Vă spun pe scurt că sunt naturale, miros natural și eticheta cu ingrediente chiar indică asta.
Am încercat un demachiant, o cremă pentru ochi și o cremă de față regenerantă.


Este un demachiant cu o textură uleioasă și cu miros de citrice pentru că pe lângă altele, conține ulei esențial de mandarină. Eu iubesc parfumurile naturale în special cele de fructe, deci pentru mine asta funcționează perfect.
Ce trebuie foarte bine înțeles este că fiind un produs natural nu va șterge machiajul ca prin minune: spoof și gata. Nu. Fiind natural e de la sine înțeles că nu conține substanțe care să topească produsele așa cum o poate face o apă micelară. O dau exemplu pe cea de la Garnier, cea roz. Este adevărat că elimină mascara și tușul mult mai repede decât el, însă ea nu este naturală. Îl folosesc cu mare drag pentru că lasă pielea ochilor foarte luminoasă și hidratată, nu ustură deloc și chiar dacă după demachiere spăl fața cu gel de curățare, aspectul și senzația de piele hidratată rămâne. Este un demachiant pe care din punctul meu de vedere este foarte bine să îl ai în casă chiar dacă nu îl folosești zilnic, dar măcar pentru serile în care ai mai mult timp și îți dorești să te răsfeți.


Dacă ar fi să fac un top și să aleg preferatul meu dintre aceste trei produse încercate, acesta ar fi crema contur de ochi. Este crema pentru ochi pe care o folosesc zilnic de când am primit-o și recunosc că îmi place atât de mult încât aș cumpăra-o în secunda în care s-ar termina. Hidratează foarte bine zona ochilor și chiar înainte de a primi această cremă spre testare observasem că pielea din jurul ochilor are nevoie de atenție deosebită. Tenul meu este în proporție de 80% uscat, dar are zile în care se dă peste cap complet. În zilele normale are nevoie de extra hidratare și crema asta face o treabă minunată. O folosesc atât seara cât și înainte de machiaj și corectorul se așează minunat. Despre efectul său anticearcăn nu știu ce să spun pentru că eu am cearcăne de când mă știu și am renunțat la speranța de a scăpa vreodată de ele. Tot ce pot să spun este că luminează puțin zona de sub ochi ceea ce pentru cineva cu cearcăne foarte puțin vizibile ar putea însemna anticearcăn.


În primul rând vreau să vă spun că îi ador mirosul, deși lucrul acesta este valabil și pentru celelalte două produse, dar am simțit nevoia să subliniez. Miroase natural și cumva exotic, dar nu exotic fresh ci un parfum mai greu, mai deep. Nu miroase nici a curry, nici a busuioc, dar la ele m-am gândit când am mirosit-o prima dată. Este o cremă ușor cicatrizantă, foarte hidratantă și care reglează excesul de sebum. Pentru că nu am așa ceva nu o folosesc zilnic, dar este perfectă pentru momentele în care tenul meu o ia razna de tot (căci el oricum e razna). :)Dacă ar fi să rezum totul la o frază aș spune: dacă vreți să încercați niște produse naturale, mergeți la ei pe site pentru că sigur o să vă placă ceva. Am mai încercat produse care se vor a fi naturale, dar miros toxic și efectele sunt de nici un fel. Acestea de la Raftul cu miresme sunt primele produse naturale NATURALE încercate de mine până acum și sunt foarte încântată de ele!

via GIPHY

Sper să vă fie de folos!

Vă pup și vă doresc o seară magică!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram