Mood de poveste în fața blocului


Salutare de la mare! Ha, ha, nu! Nu-s la mare ci în Bucureștiul de toate zilele, dar vremea e ok și nu ne topim încă.
Nu am anunțat încă aici, însă am reușit să îmi fac un canal de Youtube, lucru pe care mi-l doream de mult și sunt tare bucuroasă că s-a întâmplat asta. Sunt deja up 3 vloguri, unul în care explic ce și cum pe care îl găsiți AICI, un unboxing Avon pe care îl găsiți AICI și favoritele lunii iunie pe care le găsiți AICI.

Acum că v-am pus la curent cu noutățile vă spun pe scurt cărui fapt se datorează această mică întâlnire aici, pe blog și anume dorința mea de a vă arăta încă o rochie magică de la Revival of wigs. Spuneam ieri pe instagram că am o relație specială cu rochiile și că de când am început să le iubesc relația noastră a rămas constantă. În general îmi găsesc rochii în second handuri, rochii care să mă facă să mă simt în vreun fel, dar rar pentru că hainele speciale nu sunt foarte la îndemână și norocul să le găsești nu e mare și prezent 24 din 24.

 Știți deja că iubesc rochia de la același brand, pe care v-am prezentat-o într-un alt articol și nu vine ca o surpriză faptul că și pe aceasta o iubesc la fel de mult. Spuneam că există haine speciale și sunt convinsă că o parte din ceea ce le face speciale este o parte din sufletul celui care le face. E acolo un grăunte de suflet pe care creatorul îl lasă în tot ce creează dacă face asta din pasiune.

Despre rochie obiectiv nu am foarte multe de spus, în primul rând pentru că nu pot fi obiectivă pentru că îmi place prea mult. Mi se pare superbă, magică, ca un cer plin cu stele încărcate de dorințe frumoase. Este de un bleumarin mov cumva, cu punctulețe galbene, extrem de comodă și vaporoasă și cu un croi ușor witchy ceea ce o face și mai specială.

Vă las acum cu câteva pozici cu rochia și sunt tare curioasă cum vi se pare, dacă vă place și cum ați purta-o. Aștept să îmi scrieți în comentarii și nu ezitați să aruncați un ochi pe site-ul lor pentru că tot ce e acolo e SPECIAL.Vă doresc o după amiază de vis și o vară cu sclipici!
Mulțumesc pentru vizită!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram