Galben gutuie de noiembrie | Outfit of the day


jacketa MUNA | pantofi H&M | pantaloni ZOOT | maleta SH | bereta SH | dres gros ȘOSETĂRIA

Hello, dragi oameni somnoroși sau mai puțin somnoroși. Eu m-am trezit la 8:00 chiar dacă aseară am urcat clipul de favorite abia la 1 noaptea (îl găsiți AICI). Încă iau pastile pentru răceală așa că am fost condiționată să mă ridic din pat.

Revenind la lucruri mai frumoase, astăzi am pentru voi o propunere de ținută care a pornit de la o jacketa/cardigan/kimono..nu știu exact cum să o numesc pentru că mie mi se pare câte puțin din toate cele menționate.

Mi se pare super inspirațională pentru că îți lasă libertatea să o încadrezi în ce registru vrei tu cu ajutorul elementelor cu care o înconjori. La prima vedere cel mai probabil ți se poate părea o jacketă elegantă, de cucoană chic. Ei, eu am văzut dincolo de asta și m-a dus cumva cu gândul la un fel de chimono și imediat am asociat-o cu maletă și pantaloni culottes. Am vrut să creez pe dedesubt ideea unul overall cu ajutorul maletei și a dresului gros peste care am adăugat elemente largi inspirându-mă cumva din subconștientul meu care asociază asta cu Japonia. Nu știu exact cum să explic, probabil ceva, cumva am văzut eu vreodată și mi-a folosit acum. Bereta putea să lipsească, însă mi s-a părut că are un efect simpatic în acest combo.
Eu zic că e o ținută super, super comodă, pantofii pot fi oricând înlocuiți fie cu pantofi sport, fie cu bocanci, ciorapii groși și maleta au funcție termică, deci nu riscăm să înghețăm, dar și jacketa este călduroasă chiar dacă pare subțire.

Un singur lucru aș mai avea de menționat, acela că da, poate mixul pe care l-am propus nu se potrivește oricărui tip de corp, poate că îngrașă sau lățește (sunt convinsă că lățește, dar pe mine nu mă deranjează asta în mod deosebit atâta timp cât per ansamblu îmi place imaginea creeată).


 Aici suntem un gang periculos :))).

Wish u a lovely sunday!
Vă mulțumesc pentru vizită! Până data viitoare, iubiți și faceți ce vreți! :*


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oh, ce rochie! Oh, ce vibe! - aceeași rochie, două ținute diferite

Despre facultatea de Etnologie- experientă, alegeri și așteptări.

10 tipsuri pentru cumpărăturile în second hand


      
@floaredemucegai pe Instagram